Adelisco

 
INSCRIERI Grupa MiniKids - copii cu varsta intre 18 si 24 luni.
 
Cele mai bune tarife din oras:

program scurt: 550 lei pe luna
program mediu: 650 lei pe luna
program prelungit: 800 lei pe luna
 
Masa inclusa in pret, corespunzator programului ales!
 
   Nou - Din Aprilie 2016  Adelisco raspunde solicitarilor dumneavoastra prin amenajarea unui nou spatiu destinat activitatilor specifice curriculei prescolare. Noua sala de activitati este dedicata exclusiv activitatilor didactice, de studiu, joc si creatie. Avand o suprafata de 40 mp, sala este luminoasa, vasta, dispune de un sistem modern de incalzire prin pardoseala, este dotata cu mobilier special conceput pentru copii, aplicatii murale din lemn de cires.  Plina de jocuri si jucarii ce se schimba saptamanal, sala este echipata cu dotari ce asigura dezvoltarea aptitudinilor si tot confortul copiilor dumneavoastra.


    La Adelisco cei mici vor face achizitiile necesare pentru urmatoarele etape ale vietii de scolar. La Adelisco prescolarii vor fi stimulati prin joc si activitatile zilnice pentru a evolua emotional, social si psihic, pentru dezvoltarea abilitatilor native.
 
 

 Adelisco este o cresa gradinita dedicata copiilor cu varsta cuprinsa intre 18 luni si 6 ani.
 
 
Unitatea dispune de cadre didactice specializate si personal auxiliar de calitate.
 
 
 
Adelisco este aplasata intr-o cladire noua, special amenajata si viu decorata, cu spatii dedicate activitatilor specifice.
 
 
 
Adelisco dispune de bucatarie proprie, cabinet medical – izolator, sali de joaca, sala de dormit, sala de mese, curte interioara cu spatiu de joaca.
 
 

Va asteapta pentru inscrieri pe tot parcursul anului.
 
Program si Tarife
Puteti opta intre doua variante de program scurt si programul prelungit, cursurile se desfasoara in intervalul orar 08:00 - 17:00.
Adelisco va ofera cele mai bune tarife din oras.
 

Unitatea este situata in Centru, aproape de intersectia strazilor Mihai Vitezul cu Bd. Mamaia.

Contact : Strada Sabinelor nr. 10-12

Telefon : 0766379272

Mail : gradinitaadelisco@yahoo.com