YvY Catering  - servicii premium catering Constanta

 

Alege calitatea! Pretuieste-ti gusturile!

ISO 9001 / ISO 22000
 
 
 
 
   Rolul parintilor este sa asigure copiilor o alimentatie sanatoasa.
 
   Responsabilitatea creste in momentul in care trebuie hotarat cum, cand si mai ales ce trebuie ales in meniul lor de zi cu zi, in functie de activitatile zilnice si varsta, atat la gradinita cat si la scoala.
 

 
     YvY Catering este aici pentru dumneavoastra si ne puteti cere sfatul, ca lider al serviciilor integrate de premium catering.
 
 

   Pentru ca avem experienta putem contura si livra zilnic, la preturi acceptabile, catre institutii care se ingrijesc de copii, precum: gradinite, scoli, licee, centre after school Constanta, locuri de joaca, sau alte companii, meniurile perfecte.

   O alimentatie sanatoasa inseamna diversificare si echilibru. Noi, YvY Catering Constanta, concepem sub consultanta avizata si livram zilnic meniuri calculate si eficiente din punct de vedere nutritional, catre gradinite, scoli  si after school-uri atat din Constanta cat si din localitatile invecinate .

 

Iar daca va intrebati: De ce YvY Catering Constanta? raspunsul vine simplu si natural:

Pentru ca ofera:

 - Preparate proaspete realizate in conditii de maxima igiena, cu respectarea tuturor normelor legale si hotararilor guvernamentale din domeniul alimentatiei publice;
 
  
 
 - Gama variata de produse
 
  
 
 - Serviciu complet de catering pe baza de contract pentru companii, institutii publice sau private, pentru colective numeroase sau restranse deopotriva.
 
 
 

 - Se asigura livrarea in Constanta si in zonele limitrofe, la maximum 20 km de oras, precum: Mamaia Nord, Lumina, Navodari, Ovidiu, Cumpana, Agigea, Eforie sau Techirghiol

 

Contact:

0785 116 633

comenzi@yvycatering.ro

 
Facebook - YvY Catering
 
Instagram - YvY Catering