Gradinite Constanta
click aici pentru a reveni pe prima pagina
 
 
After school Casuta din Padure
Gradinita si After school Constanta
 
 
 
After school Casuta din padure
 
   La after school Casuta din Padure se desfasoara activitatile specifice programului after school: invatarea lectiilor, rezolvarea temelor si a celorlalte cerinte de la scoala.
 
   In plus, oferim urmatoarele activitati  optionale:
 
   Inotul - After school Casuta din Padure acorda o atentie deosebita sportului, iar unul din cele mai indicate pentru copii, de la cea mai frageda varsta este inotul. Inotul contribuie la dezvoltarea armonioasa a copiilor si ajuta la cresterea respectului de sine. Inotul se desfasoara, dupa rezolvarea temelor, in cadrul piscinei Ondina, cu profesori specializati si conform unui program special conceput si adecvat varstei scolarului.
 
 
   Pian - Doriti sa ii formati copilului dumneavoastra urechea muzicala prin intermediul unui instrument muzical? Atunci pianul este o alegere foarte buna, iar in cadrul Casutei din padure puteti opta pentru ore de pian cu profesor de muzica, profesor cu studii universitare .
 
 
 
   Engleza - Pregatirea copilului nu este completa fara cunoasterea unei limbi straine. La After School Casuta din padure copiii pot invata limba engleza cu multa usurinta si placere datorita metodelor interactive utilizate de profesorii nostri de engleza.
 
   Dans Clasic - Scolarii Casutei din padure beneficiaza in aceeasi cladire de o sala modern utilata unde isi pot desfasura orele de dans clasic la Ondina. 
 
   Sport si elemente de gimnastica - In cadrul acestui optional copii vor invata etapele unui antrenament, elemente de gimnastica, vor dezvolta aptitudini, vor invata sa isi dozeze efortul, toate alaturi de un fost campion national la baschet al Romaniei.
 

   Inscrierea copiilor la After school Casuta din Padure se realizeaza pe tot parcursul anului scolar.

   Transportul copiilor la/de la domiciliu este un serviciu pe care gradinita il ofera avand costuri neincluse in taxa de scolarizare. Tariful este calculat in functie de numarul de km pe care masina ii parcurge pe ruta gradinita-domiciliu-gradinita.
 

Programati-va o vizita impreuna cu copilul dumneavoastra la After school Casuta din Padure.

Vino sa crestem impreuna!
 

Contact:

Str. Ion Ursu nr. 24 Constanta, Romania
Telefon: 0735 872 500 / 0725 522 330
Email:  gradinitacasutadinpadure@gmail.com

www.casutadinpadure.ro

Facebook.com/gradinita.casutadinpadure
 
 Gradinita Casuta din Padure - gradinita particulara Constanta - zona CET - click aici