GRADINITE CONSTANTA
Cele mai bune gradinite particulare Constanta
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
”Cel mai mare respect îl datorăm copilului”
 
 
Gradinite Constanta
Sanatatea copilului
 
Baile pentru copil in timpul bolii
 
 
      Chiar daca cel mic este bolnav, baile nu sunt contraindicate decat daca medicul face o precizare in acest sens. Medicul va poate recomanda diverse tipuri de bai pe care dumneavoastra ca parinte le puteti face foarte usor:
 
      Baile de mustar - se fac numai cand copilu nu are febra, numai in cazul unor boli ce afecteaza plamanii. Practic in apa de baie se dizolva faina de mustar, copilul este tinut in acesta apa maximum 10 minute si nu se repeta decat peste 24 de ore.
 
      Baia de sare - este o baita tonica, stimulativa.
In apa de baie se dizolva sare grunjoasa - 50 grame de sare la 1 litru de apa calduta. Baia dureaza 10 minute, se face zilnic, iar pe durata acesteia copilul este frictionat usor.
 
      Baia de frunze de nuc - este tonifianta - indicata in cazurile de rahitism, ori boli endocrine. A se realiza cu atentie, numai la recomandarea medicului. In putina apa de baie se adauga apa in care au fiert frunze de nuc. Baia dureaza maximum 10 minute.
 
      Baia de amidon - are un rol calmant si se face atunci cand copilul are boli de piele. O lingurita de amidon in cadita copilului pentru maximum 10 minute.
 
      Baia de tarate -  ca si baia de amidon, baia de tarate are efect calmant asupra pielii fiind utilizata in cazurile de eczeme, boli ale pielii mai rezistente la alte tratamente.
Si aceasta presupune adaugarea de tarata in apa din cadita, in apa calduta se adauga 3 linguri de tarata iar baia dureaza10 minute.
 
 
 
 
 
______________________________
 
 
 
 

 

www.gradinite.particulare.ro va prezinta: gradinite constanta,gradinite private constanta,gradinite particulare constanta,gradinita constanta, gradinita privata constanta,gradinita particulara constanta,scoala constanta,scoli constanta,summer school constanta,after school constanta, centru educational constanta,cresa constanta,crese constanta,loc de joaca constanta,centru de studiu constanta,ateliere de creatie constanta,atelier de creatie constanta,limbi straine pentru copii constanta,work shop constanta,meditatii copii constanta,muzica copii constanta,pictura copii constanta
Pe site www.gradinite.particulare.ro gasiti detalii despre:Centru educational Constanta pentru copii de la 1 an , Gradinite din Constanta - Gradinite particulare din Constanta: Gradinita Cambridge Constanta, Gradinita Colibri Constanta, Gradinita Gamex, Gradinita Casuta din Padure, Cresa Gradinita Kitybity, Gradinita Casuta cu povesti Constanta,  Gradinita Spectrum Constanta, Gradinita La Nouvelle Generation Constanta, Gradinita  Brancoveneasca Constanta,Gradinita Champions Constanta, Gradinite cu program de vara Constanta- Gradinita de vara Micul Brancovean din Constanta, Gradinite cu program saptamanal Constanta,Gradinite din Constanta - Gradinite de stat din Constanta - gradinite cu program normal Constanta,gradinite cu program prelungit Constanta, Scoli din Constanta - Scoli particulare din Constanta: Scoala Brancoveneasca Constanta, Scoala Petre Ispirescu Constanta, Scoala Cambridge Constanta, Scoala Spectrum Constanta, Scoala La Nouvelle Generation Constanta, Scoala Primara Particulara Colibri Constanta,Scoli de vara Constanta:Scoala de vara Micul Brancovean Constanta Locuri de joaca din Constanta:Loc de joaca Strumfii Land Constanta, Loc de joaca Kiddy Dady Constanta After school din Constanta: After school Paradisul Verde al copiilor Constanta, After school Little Kids Constanta, Sezen Stil Constanta, After school Clubul Istetilor Constanta, After school Scoala Brancoveneasca Constanta,after school Constanta.Crese din Constanta, Animatori pentru petreceri din Constanta: Clovnul Sica si trupa  Ciresarii Constanta,clovn Constanta Club de dans Constanta Black Sea – stiinta miscarii pentru copiii dumneavoastra Cabinet terapii alternative Constanta: Biorezonanta,Medicina estetica Timp liber: Program teatru pentru copii, Poezii pentru copii, Povesti pentru copii Cantece pentru copii, Poze de colorat pentru copii, Evenimente,Spectacole, Concerte. Papusi pentru copii Aradeanca,Libraria Constanta-Libraria Brancoveneasca-Sfintii Martiri Brancoveni Constanta.