GRADINITE CONSTANTA
Cele mai bune gradinite particulare Constanta
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
”Cel mai mare respect îl datorăm copilului”
 
 
Bucuriile Copilariei 2018
Festivalul Judetean dedicat Copilariei
a ajuns la Editia a V-a
Eveniment organizat de 
Scoala Primara Particulara Petre Ispirescu
din Constanta
22-23 martie 2018
 
 
 
 
 

Festivalul Judetean ,,Bucuriile copilariei ” 2018

 

Scoala Primara Particulara ,,Petre Ispirescu" din Constanta organizeaza Editia a V-a a Festivalului „Bucuriile copilariei" .

La festival sunt invitati sa participe:  prescolari si elevi din invatamantul primar din unitatile de invatamant privat si de stat din judetul Constanta precum si cadre didactice : invatatoare, educatoare, profesori de arta teatrala, profesori de educatie plastica s.a..

 

Inscrierea participantilor se face prin expedierea fisei de inscriere in format electronic (Anexa 1) la adresa de mail a persoanelor de contact:

• Ciclul primar:
Turcu Rodica - 0767503880, e-mail: rodica_turcu.2006@yahoo.com;
• Ciclul preprimar:
Colceag Paulina - 0767653463, e-mail: paulina.druncea@gmail.com;


Activitatile Festivalului sunt organizate pe sectiuni:

 

Teatru-sceneta si recitari de poezii

Inscriere: 15 ianuarie-15 martie 2018

Desfasurare si jurizare: 22-23 martie 2018

Sceneta: prescolari cu varsta de peste 5 ani si scolari ai ciclului primar;

Recitari de poezii: prescolarii cu varsta de peste 5 ani, scolari ai ciclului primar;

Juriul este alcatuit din reprezentant ISJ-profesor metodist, profesori de arta teatrala, presa locala, alte institutii partenere sau cu contributie relevanta pentru desfasurarea concursului ;

Pentru sceneta tema este : ,,Din lumea necuvantatoarelor", iar durata momentului trebuie sa fie de maxim 20 minute;

Pentru recitari de poezii: Se doreste a fi recitate poezii inspirate din lumea necuvantatoarelor. Durata momentului trebuie sa fie de maxim 5 minute.

Fiecare cadru didactic poate participa cu maxim 3 elevi.

Evenimentul va avea loc la  Teatrul de Stat Constanta

 

Pictura

Inscriere: 15 ianuarie-15 martie 2018

Desfasurare si jurizare: 21 martie 2018 Transmiterea rezultatelor: 23 martie 2018

Locul desfasurarii: Scoala Primara ,,Petre Ispirescu" Constanta

Participantii sunt prescolari cu varsta de 5 ani, elevi, cadre didactice, parinti, reprezentanti ai comunitatii;

Juriul este alcatuit din reprezentant ISJ-profesor metodist, profesor de educatie plastica.

Prescolarii si scolarii vor avea de realizat o lucrare artistico-plastica cu tema "Lumea necuvantatoarelor intr-un cadru de poveste".

 

Fiecare cadru didactic poate participa cu maxim 3 prescolari/elevi.

Inscrierile se fac in limita locurilor disponibile, in ordinea inscrierilor.

Elevii,prescolarii se vor prezenta singuri cu instrumente de lucru proprii: acuarele, pensule, palete de amestec,pahare pentru apa, etc.

Proba se va desfasura la Scoala Primara ,,Petre Ispirescu" Constanta.

 

 

Colt tematic

Inscriere: 15 ianuarie-15 martie 2018

Amenajare si jurizare: 22-23 martie 2018

Participant (cadre didactice, parinti, reprezentant ai comunitatii etc): prescolari,

juriu alcatuit din reprezentant ISJ-profesor metodist, profesor de educatie plastica .

Tema propusa: ,,Din lumea necuvantatoarelor".

Unitatile de invatamant privat sau de stat vor amenaja coltul tematic cu elementele specifice unor povesti cu personaje inspirate din lumea necuvantatoarelor, iar fiecare colt tematic va fi animat de minim trei copii costumati corespunzator, insasi elementele de decor vor fi realizate de copii.

Fiecare unitate de invatamant va avea un afis/poster in care vor fi mentionate numele gradinitei, localitatea si povestea reprezentata.

Aceasta sectiune se adreseaza doar nivelului prescolar.

Locul desfasurarii: Teatrul de Stat Constanta

 

Dans

Inscriere: 15 ianuarie-15 martie 2018

Desfasurare si jurizare: 22-23 martie 2018

Participantii sunt prescolari, cadre didactice, parinti, reprezentanti ai comunitatii ;

Juriul este alcatuit din reprezentant ISJ-profesor metodist, profesori de dans, presa locala, alte institutii partenere sau cu contributie relevanta pentru desfasurarea concursului.

Descrierea activitatii: Fiecare gradinita poate participa cu un grup de minim 5 prescolari si maxim 20 prescolari. Tema propusa: ,,Din lumea necuvantatoarelor".

Aceasta sectiune se adreseaza doar nivelului prescolar. Melodia va fi de maxim 4 minute. Participantii vor avea asupra lor melodia pe care o vor prezenta, pe suport CD si stick la activitatea principala.

Cadrele didactice coordonatoare vor primi desfasuratorul pe adresa de mail.

Locul desfasurarii: Teatrul de Stat Constanta

 

 

Nu se percepe taxa de participare.

Premiile:

 - Se ofera Marele premiu pentru fiecare din sectiunile: teatru, recitare poezie, pictura, colt tematic, dans;

 - Se ofera premiile I, II, III,

 - Mentiuni pentru fiecare sectiune pe niveluri de varsta: clasele pregatitoare, I, a II-a; clasele a III-a, a IV-a; prescolar

 - Diplome de participare tuturor participantilor.

 

Cadrele didactice indrumatoare vor primi de asemenea diploma de participare. Lucrarile realizate pentru  sectiunea pictura nu se restituie. Participarea la concurs este directa. Organizatorii isi rezerva dreptul de a nu lua in considerare materialele ce nu intrunesc conditiile expuse mai sus.
 
Lucrarile participante vor fi expuse la Teatrul de Stat Constanta.
 
Comisia de concurs este stabilita de coordonatorii proiectului.
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
______________________________
 
 
 
 

 

www.gradinite.particulare.ro va prezinta: gradinite constanta,gradinite private constanta,gradinite particulare constanta,gradinita constanta, gradinita privata constanta,gradinita particulara constanta,scoala constanta,scoli constanta,summer school constanta,after school constanta, centru educational constanta,cresa constanta,crese constanta,loc de joaca constanta,centru de studiu constanta,ateliere de creatie constanta,atelier de creatie constanta,limbi straine pentru copii constanta,work shop constanta,meditatii copii constanta,muzica copii constanta,pictura copii constanta
Pe site www.gradinite.particulare.ro gasiti detalii despre:Centru educational Constanta pentru copii de la 1 an , Gradinite din Constanta - Gradinite particulare din Constanta: Gradinita Cambridge Constanta, Gradinita Colibri Constanta, Gradinita Gamex, Gradinita Casuta din Padure, Cresa Gradinita Kitybity, Gradinita Casuta cu povesti Constanta,  Gradinita Spectrum Constanta, Gradinita La Nouvelle Generation Constanta, Gradinita  Brancoveneasca Constanta,Gradinita Champions Constanta, Gradinite cu program de vara Constanta- Gradinita de vara Micul Brancovean din Constanta, Gradinite cu program saptamanal Constanta,Gradinite din Constanta - Gradinite de stat din Constanta - gradinite cu program normal Constanta,gradinite cu program prelungit Constanta, Scoli din Constanta - Scoli particulare din Constanta: Scoala Brancoveneasca Constanta, Scoala Petre Ispirescu Constanta, Scoala Cambridge Constanta, Scoala Spectrum Constanta, Scoala La Nouvelle Generation Constanta, Scoala Primara Particulara Colibri Constanta,Scoli de vara Constanta:Scoala de vara Micul Brancovean Constanta Locuri de joaca din Constanta:Loc de joaca Strumfii Land Constanta, Loc de joaca Kiddy Dady Constanta After school din Constanta: After school Paradisul Verde al copiilor Constanta, After school Little Kids Constanta, Sezen Stil Constanta, After school Clubul Istetilor Constanta, After school Scoala Brancoveneasca Constanta,after school Constanta.Crese din Constanta, Animatori pentru petreceri din Constanta: Clovnul Sica si trupa  Ciresarii Constanta,clovn Constanta Club de dans Constanta Black Sea – stiinta miscarii pentru copiii dumneavoastra Cabinet terapii alternative Constanta: Biorezonanta,Medicina estetica Timp liber: Program teatru pentru copii, Poezii pentru copii, Povesti pentru copii Cantece pentru copii, Poze de colorat pentru copii, Evenimente,Spectacole, Concerte. Papusi pentru copii Aradeanca,Libraria Constanta-Libraria Brancoveneasca-Sfintii Martiri Brancoveni Constanta.