Gradinite Constanta
Click aici prima pagina
Gradinite particulare Constanta 
 
Gamex -  Gradinita si After school Constanta
 

 
“COPILARIA ESTE O AVENTURA INDRAZNEATA” 

Gradinita “Gamex”, Constanta

Str. Rascoalei din 1907, Nr.40

Tel.: 0770656990 , 0728417289

Email: officegamex@yahoo.com

gamexgradinita@gmail.com

WEB: www.gradinitagamex.ro

Facebook:Gradinita si Afterschool Gamex

  Instagram: gradinita_si_afterschool_gamex


Gradinita GAMEX a fost infiintata in 1998 in Constanta si functioneaza avand toate autorizatiile si acreditarile necesare. De la an la an am evoluat fara oprire, atat in ceea ce priveste baza materiala, cat si in privinta procesului instructiv educativ. Am luat nastere din dorinta de a oferi copiilor o alternativa creativa si placuta pentru perioada prescolara.

 Dispunem de ACREDITARE A MINISTERULUI EDUCATIEI NATIONALE
M.E.N. 2013
Gradinita noastra creeaza ambientul de colaborare, disponibilitate, calm si buna dispozitie pentru toti copiii care sunt educati aici si pregatiti pentru viitor. Varsta copiilor care se inscriu in gradinita este intre 2-6 ani, sunt 5 grupe, iar in fiecare grupa sunt inscrisi la grupa maxim 15 prescolari.
 
 

La GAMEX, intr-o atmosfera calda si relaxata, dar dinamica si stimulativa, bazata pe intelegere si respect reciproc, copiii sunt implicati in experiente de invatare care stimuleaza curiozitatea si creativitatea. Aceste experiente unice sunt astfel concepute incat sa permita fiecarui copil sa-si descopere identitatea proprie, sa-si dezvolte o imagine de sine pozitiva, sa devina independent si responsabil.

Gradinita dispune de o cladire foarte spatioasa, situata in centru orasului, la 50 m de Liceul Pedagogic, formata din sala de primire copii, 5 sali de curs, dormitor, cabinet medical, biblioteca, sala de sport, bucatarie proprie, sala de mese. Dispunem de sali de curs moderne, amenajate intr-un mod placut copiilor si dotate cu mobilier adecvat, calculatoare, imprimante, aparatura audio-video, jocuri si jucarii.
 
 

Gradinita are o curte foarte mare dotata cu ansambluri de jocuri adecvate tuturor categoriilor de varsta prezente. Transportul copiilor este asigurat cu cele 3 microbuze proprii, iar alimentatie este asigurata de bucataria proprie.

DOTARI DISPONIBILE

●        Sala primire / Receptie

●        5 Sali de curs

●        Dormitor

●        Izolator/cabinet medical

●        Sala de sport

●        Bucatarie proprie

●        Sala de mese

●        Sala de curs pentru after-school

●        Curte exterioara

●        Microbuze proprii

Gradinita GAMEX pretuieste parteneriatul parintilor cu profesorii-educatori si incurajeaza participarea activa a celor dintai la activitati din care copiii sa invete despre diversitate si provocarile vietii.
 
 

OBIECTIVE:

O EDUCATIE formata pe potentialul individual al fiecarui copil printr-un invatamant care sa ofere o perspectiva internationala si sa dezvolte pasiunea si dragostea de a descoperi noi continuturi in fiecare zi.

Un CURRICULUM care va asigura o baza solida in achizitionarea notiunilor si abilitatilor descoperite in fiecare zi in universul literaturii, matematicii, stiintei, artei.

Un MEDIU care ofera atat grija si atentie, dar si un spatiu modern in care fiecare copil are posibilitatea sa isi dezvolte la maxim potentialul si sa se simta apreciat.

O PERSONALITATE puternica modelata pe parcursul scolarizarii la GAMEX cu experiente de invatare inedite, deprinderi, abilitati, talent cultivat si incurajat, dar si incredere in potentialul descoperit in fiecare copil zi de zi.
 
    

FACILITATI:

Procesul educational este organizat in sali de curs amenajate si dotate la standarde ridicate, fiind repartizate astfel:

-sali de clasa

-sala de sport

-teren de joaca amenajat cu jucarii de exterior, in curtea gradinitei (2)

-biblioteca

-sala pentru servirea mesei

-bucatarie proprie

-cabinet medical

MASA:

Copiii sunt zilnic rasfatati cu trei mese pregatite in bucataria proprie, din preparate naturale. Meniurile copiilor sunt concepute saptamanal si sunt alocate fiecarei zile astfel incat sa respecte toate principiile alimentare privind glucidele, proteinele,lipidele, substantele minerale si vitaminele. Bucataria GAMEX este dotata cu echipament profesionist, toate alimentele fiind pregatite prin fierbere sau la cuptor.

TIPURI DE PROGRAM

1.         Program normal: 07:30 – 12:00 (Mic dejun inclus)

2.         Program mediu: 07:30 – 13:00 (Mic dejun inclus si masa de pranz - supracost)

3.         Program prelungit: 07:30 – 17:30 (Mic dejun inclus, masa de pranz - supracost si gustarea de dupa-amiaza)

OPTIONALE INCLUSE IN TAXA EDUCATIONALA

●        Limba Engleza

●        Limba Germana

●        Dansuri populare

●        Codul bunelor maniere

     
  
 
 
 
   Gamex ofera program after school Constanta – pentru detalii click aici.