Centrul Educational Adelisco

 
INSCRIERI Grupa MiniKids - copii cu varsta intre 18 si 24 luni.
 
 
Masa inclusa in pret, corespunzator programului ales!


    La Centrul Educational Adelisco cei mici  fac zilnic achizitiile necesare pentru urmatoarele etape ale vietii de scolar. La Adelisco prescolarii vor fi stimulati prin joc si activitatile permanente  pentru a evolua emotional, social si psihic, pentru dezvoltarea abilitatilor native.  Salile sunt dotate cu jocuri si jucarii ce se schimba saptamanal, sunt echipate cu dotari ce asigura dezvoltarea aptitudinilor si tot confortul copiilor dumneavoastra.
 
 

 Adelisco Centru Educational Constanta este o institutie in care se desfasoara activitati specifice de cresa gradinita, dedicate copiilor cu varsta cuprinsa intre 18 luni si 6 ani.
 
 

Unitatea dispune de cadre didactice specializate si personal auxiliar de calitate.
 
 
 
Centrul Eucational Adelisco este aplasat intr-o cladire noua, special amenajata si viu decorata, cu spatii dedicate activitatilor in parte.
 
 
 
Adelisco dispune de bucatarie proprie, cabinet medical – izolator, sali de joaca, sala de dormit, sala de mese, curte interioara cu spatiu de joaca.
 
 

ADELISCO Va asteapta pentru inscrieri pe tot parcursul anului.
 
Program si Tarife
Puteti opta intre doua variante de program scurt si programul prelungit, cursurile se desfasoara in intervalul orar 08:00 - 17:00.
Adelisco va ofera cele mai bune tarife din oras.
 

Unitatea este situata in Centru, aproape de intersectia strazilor Mihai Vitezul cu Bd. Mamaia.

Contact : Strada Sabinelor nr. 10-12

Telefon : 0766379272

Mail : gradinitaadelisco@yahoo.com