Gradinite particulare Constanta
click aici prima pagina
 
 
Scoala de vara Colibri 2017
 
Programul de vara la Scoala Primara Colibri – Structura Gradinita Colibri
 
Mai multe detalii despre oferta Scolii Primare Colibri - click aici
 
Mai multe detalii despre oferta Gradinitei Colibri - click aici

     Vacanta de vara la Scoala Primara si Gradinita Colibri se deschide anul acesta cu un program variat si diversificat pentru toate varstele, atat pentru gradinita cat si pentru scoala, cu activitati distractiv-educative in aer liber, in spatiul de joaca amenajat generos in incinta unitatii, unde pe parcursul verii vom avea amenajata o piscina mica pentru prescolarii de grupa mica si o piscina mare pentru prescolarii de la grupa mare, mijlocie cat si pentru scolari.

     Vom desfasura activitati, cursuri de lectura si atelierul de jocuri logice, cursuri de gimnastica si dans, ce se vor desfasura in salina naturala proprie. In fiecare zi prescolarii si scolarii vor beneficia de cursuri de limba engleza, germana si Atelierul de Bailegria – limba spaniola. De asemenea, in fiecare saptamana se vor organiza diferite excursii tematice.

Saptamana 1 Lumea Povestilor: mozaic de povesti, dramatizam si ne jucam, confectionam papusi din linguri si materiale din lumea povestilor, piese de teatru, coltul de poveste.

Saptamana 2Micii Italieni: obiceiuri si traditii - prezentare filmulet documentar, descoperim tainele bucatariei italiene – micii pizzeri, parada costumelor confectionate din matriale reciclabile, excursie pe insula Ovidiu cu vaporasul, vanatoare de obiective turistice-jocuri educativ-distractive in curtea gradinitei.

Saptamana 3Viva Espagna: salutam si invatam in limba spaniola, cursuri bailegria, micile comori din Spania – jocuri didactice, aventurile micilor costumati, micii artisti(pictura obiectelor din ceramica).

Saptamana 4 Prietenii naturii: confectionarea de masti din legume si fructe, excursie la Tulcea, la Acvariu, desene pe asfalt, coltul vese – pictura distractiva, parada gusturilor – jocuri senzoriale, fresh-uri, salate legume, fructe, circuitul apei in natura.

Saptamana 5 Sport, Miscare si Plimbare: poster sport, alimentatie sanatoasa, intreceri sportive, biciclete, triciclete, trotinete, role, excursie la Cetatea Enisala, jocurile copilariei, piscina, volei in apa.

Saptamana 6 Curcubeul Copilariei: modelam si de amuzam (plastilina fimo), pictura pe sticla, excursie la Neptun, ne cataram si ne jucam.

Saptamana 7 Sport, Piscina si Voie buna: inotam si ne distram(colace de plaja,pistoale cu apa si castele de nisip, calarie la Centrul de echitatie de la Navodari, tenis si alergare, baschetul-sportul preferat, fotbalul si victoria ).

Saptamana 8 Salina – Prietena Sanatatii Prichindeilor: Ora de lectura, Atelierul de inventii, calatorim in lumea imaginara – lumea dinozaurilor, plimbare cu trenul.

Saptamana 9Imi place sa calatoresc: micul scolar(pregatire pentru scoala), calatorim catre noi taramuri de vis, calatorim cu autocarul supraetajat, pasiunile mele.