Scoala de vara 2019  - grupa copiilor de gradinita
Summer school Kindergarten
la Gradinita Santa Maria del Mar 
 

Summer School Santa Maria del Mar Constanta

Ne jucam, invatam, toata vara ne distram!!!

Pentru vacanta de vara, Gradinita Santa Maria del Maria ofera copiilor de gradinita  urmatoarele activitati optionale:

 - Robotica

 - Dezvoltare personala;

 - Povestea jocului de SAH

De asemenea, parintii din exteriorul gradinitei, care au nevoie de activitati supravegheate pentru copiii lor pe timpul verii , sunt invitati sa se alature.

 

Noutatile verii 2019

 - concursuri in aer liber;

 - jocuri si activitati liber alese;

 - activitati recreative in interiorul si exteriorul gradinitei – plimbari pe malul marii, jocuri in nisip, plimbari in parc, spectacole de teatru.

 

Tarifele pentru programul zilnic sunt:

 - o saptamana – 250 lei;

 - o luna – 800 lei;

 - o zi intreaga – 80 lei;

 - o zi scurta cu masa – 50 lei.

 

Incepand cu data de 1 iulie, copiii au posibilitatea de a petrece timpul intr-un mod placut si folositor la Gradinita&After school Santa Maria del Mar.

Fiecare saptamana va fi dedicata unei calatorii distractive si interesante
in cele mai frumoase tinuturi ale lumii.
 
Programul este structurat astfel:

1. America de Nord si Sud

va fi dezvaluit drumul catre Casa Alba, Yellowstone, Alaska, Texas, Grand Canyon si Triunghiul Bermudelor. Copiii vor descoperi civilizatia vechilor indieni si multe alt lucruri interesante. Calatoria continua spre Sud, spre Venezuela, unde vor vedea cei mai inalti vulcani din lume si Atacama, locul unde nu plouat niciodata. Tot in America de Sud, in Brazilia, copiii se vor bucura de dans, carnavalul de la Rio si padurea amazoniana.

2. Asia

copiii vor “zbura” si se vor minuna de armata de teracota din China, de Marele Zid Chinezesc si de samurai. Vor afla secretele longevitatii populatiei de aici. Vor afla detalii despre turismul din Thailanda si peisajele ce iti taie respiratia, din aceasta parte a lumii. Calatoria continua cu “vizitarea” celebrilor zgarie nori din Singapore, misterle din Tibet, iar cultura generala va fi imbogatita cu noutati despre mitologia, costumele si artele martiale specifice acestei zone.

3. Europa

batranul continent se dezvaluie si ii “ plimba” pe cei mici prin Colosseum si istoria romanilor, muzica, fotbalul si dansurile Spaniei, DisneyLand, Turnul Eiffel, mitologia greaca si dansul lui Zorba.

4. Lumea artelor vizuale

Copiii vor intra intr-o lume plina de culoare si veselie prin intermediul atelierelor de creatie. Vor picta, desena, modela si viziona materiale din istoria artei.
 
***
 
Pentru scolarii din exteriorul unitatii gradinita ofera un program de vara
la pretul promotional de 500 de lei pe luna.

La Gradinita Santa Maria del Mar declaram deschise inscrierile pentru Scoala de vara.

Daca ai unul sau mai multi copii scolari si doresti ca vara aceasta sa se distreze in siguranta, sub supravegherea unor educatori cu experienta, in timp ce tu mergi la serviciu, te invitam sa alegi Programul Scoala de Vara, acum la pretul promotional de 500 lei pe luna, masa si activitatile incluse.

Atentie: Oferta este valabila in limita locurilor disponibile si se adreseaza numai scolarilor nou inscrisi.


 
 
Inscrieri: 
 
0724 590 212
0723 630 833
 
gradisantamaria@yahoo.com